Dengie Cool, condition & shine 20 kg

Forhåndsbestilling

En blanding av kuttede og pelletrerte fibre med et høyt innhold av olje for å bidra til vektøkning uten å tilføre for mye ekstra energi.

Passer for hester som har mye, eller tidvis for mye energi. Spesielt tiltenkt også hester som stresser av seg vekten eller lett blir vanskelige på tradisjonelt fór. En blanding av kuttet gress og myke strå som er tilsatt gress- og alfalfapellets.

- Høyt innhold av olje som bidrar til å bygge opp hesten og vedlikeholde vekten. Oljen gir også en "slow release" energitilførsel og bidrar til en sunn og skinnende pels og hud.
- Høyt fiberinnhold som bidrar til en sunt og stabilt fordøyelsessystem.
- Bredspektret innhold av vitaminer og mineraler er inkludert for å gi en balansert diett til en hest i lett og opp mot middels høy trening.
- Tilsatt spearmint-olje og en tynt lag melasse for å friste kresne hester. Ved fóring av anbefalt mengde må man ikke tilsette vitaminer og mineraler utenom og fóret kan brukes om eneste kraftfór.

Dengie Cool, Condition & Shine er næringsmessig balansert slik at det kan fóres alene sammen med grovfór dersom det fóres anbefalt mengde. Alternativt kan det brukes som chaff for å øke volum i porsjonen og øke fiberinnholdet i hestens kraftfór. Kan brukes tørt eller vannes lett ut.

kr 490,00